Behalve wijnen bieden we ook mooie borrelhappen aan. Uiteraard zorgen wij voor een passende wijnsuggestie zodat de wijnen en hapjes elkaar mooi aanvullen. 

Charcuterie van Brandt & Levie

Brandt & Levie is ontstaan omdat ze zagen dat er veel mis ging in de vleesindustrie. Daarom wilden ze met een eigen worstmakerij Nederland laten zien dat het ook anders kan. Ze maken sinds 2011 de beste charcuterie van alleen goed gehouden Nederlandse varkens.


Goede Charcuterie

Vanaf €6,50 p.p. (excl. BTW)

Rijk gevulde borrelplank van het ''Pink Label'' van Brandt & Levie.  De worsten worden gemaakt van Nederlands biologisch varken. Deze biologische varkens leven op Nederlandse bodem met veel ruimte zowel binnen als buiten. Alle boerderijen voldoen aan de hoogste standaard voor dierenwelzijn. Alle producten worden gemaakt van biologisch vlees uit Nederland. Doordat niet alle specerijen en kruiden biologisch leverbaar zijn kunnen we een aantal producten niet biologisch certificeren.

De borrelplank bestaat o.a. uit; 

  • Keuze uit diverse droge worsten in de smaken; Zwarte peper & Cubene peper, Knoflook & Nootmuskaat, Venkelzaad, Chili & Oregano, Lavendel, Rozemarijn & Rozenblaadjes, Lavendel, Naturel. 
  • Peperpaté met Amsterdamse Jenever
  • Toast

Betere Charcuterie

Vanaf €9,25 p.p. (excl. BTW)

Heerlijke borrelplank van het ''Gold Label'' van brandt & Levie.  Dit zijn worsten met culinaire smaken en luxe ingrediënten waarbij de chef in weer eens de overhand krijgt. Deze worsten zijn gemaakt van de exclusieve, eigen varkens van Brandt & Levie en zijn beperkt beschikbaar. De Brandt & Levie varkens komen van bevriende boeren waar ze alle aandacht krijgen. Ze leven in een natuurlijke omgeving en lopen vrij rond in het bos of de wei.

De borrelplank bestaat o.a. uit; 

  • Keuze uit diverse droge classic worsten; Venkelzaad & Piment d'Espelette, Pistache & Siciliaanse citroen, Runderworst met Wagyu, Truffel. 
  • Keuze uit seizoensgebonden droge worsten; Amandel & Pimenton, Whisky, Cheddar & Jalapeño, Zwijn & wijn met hazelnoot.
  • Peperpaté met Amsterdamse Jenever
  • Seizoensgebonden Paté; Cranberrypaté met Gin, Wildzwijnpaté
  • Leverworst
  • Toast

Kazen

Wijn samen met een mooie kaas blijft toch wel een heerlijke klassieke combinatie. Wij werken samen met verschillende lokale kaasleveranciers die ons kunnen voorzien van kwalitatieve verse kazen. De kazen die we serveren worden altijd vooraf met elkaar besproken, aan de hand van de wensen, de wijnen die worden geschonken en het budget wordt een passende selectie gemaakt. 


Betere kaasplank

Vanaf €8,50 p.p. (excl. BTW)

Goed gevulde luxe kaasplank. Aan de hand van de wensen en de wijn die wordt geschonken stellen we een mooi kaasplank samen. We beschikken altijd over een ruim assortiment kazen uit verschillende kaasfamilies. 

De kaasplank bestaat o.a. uit; 

  • Geitenkaas: Sainte-maure, Valençay, Cabécou
  • Harde- en halfzachte : Boeren Goudse kaas, Parmezaanse kaas
  • Witschimmel: brie, camembert, neufchâtel, chaource, brillat-savarin
  • Rode korstkazen: Munster, Époisses, Livarot
  • Blauwaderkazen: Bleu d’Auvergne, Bleu de Causses, Fourme d’Ambert
  • Crackers, Dadelbrood, Confiture en seizoensfruit. 

Vegan Catering

Voor veganistische hapjes werken we samen met Vers van Gijs. Vers van Gijs evenementencatering B.V. verzorgt de catering voor evenementen zoals festivals, filmsets, verjaardagsfeesten en bruiloften. Zij voorzien in catering op maat voor o.a. borrel en diner. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.